Berita
Rumah / Berita / Berita Syarikat / Selamat datang ke laman web kami
Pengarang: Admin Tarikh: Jul 21, 2023

Selamat datang ke laman web kami

Suzhou Jinqiao Packaging Container Co., Ltd. terletak di Zon Pembangunan Wangting di tebing Tasik Taihu, menghadap ke Lebuhraya Nasional 312 yang sibuk, bersebelahan dengan lapangan terbang moden Lapangan Terbang Shuofang di utara, dan Lebuhraya Shanghai-Nanjing di barat, dengan pengangkutan yang selesa dan maju. Syarikat itu diasaskan pada tahun 2004 dan telah mengkhusus dalam pembuatan tong selama 15 tahun. Ia adalah syarikat piawai yang mengkhusus dalam pengeluaran pelbagai bekas pembungkusan besi dan plastik. Ia menyepadukan pembangunan dan produktiviti. Liputan produk adalah di seluruh negara dan telah diterima dengan baik oleh majoriti pengguna. Selepas hampir dua tahun menggali potensi, syarikat itu telah meningkat ke tahap baru dalam skala pengeluaran, membeli sejumlah besar peralatan pengeluaran moden, dan kapasiti pengeluaran tahunan telah mencapai 5 juta. Pada masa yang sama, ia telah lulus pensijilan sistem kualiti ISO9001-2000 dan memperoleh sijil yang ditetapkan dan lesen pengeluaran untuk bekas pembungkusan kimia berbahaya yang dikeluarkan oleh kerajaan. Pada masa yang sama, syarikat itu mempunyai pasukan penyelidikan dan pembangunan acuan profesional untuk membangun dan mengeluarkan tin berbentuk khas. Dalam kes persaingan pasaran yang semakin sengit, semua pekerja syarikat bersedia menghadapi bahaya pada masa keselamatan, bersatu dalam satu hati dan satu fikiran, dan berazam untuk menghadapi cabaran dengan produk berkualiti tinggi, perkhidmatan berkualiti tinggi, dan reputasi. Pada masa yang sama, kami mengucapkan terima kasih kepada semua rakan sekerja dan pelanggan atas sokongan dan kerjasama mereka. Kami akan mematuhi tujuan perniagaan "berorientasikan rakyat, jaminan reputasi" dan falsafah perniagaan "mengambil perniagaan sebagai peneraju, memenangi pelanggan dengan perkhidmatan, bertahan dengan kualiti, dan mempromosikan pembangunan dengan sains dan teknologi", dan dengan sepenuh hati memberikan yang tinggi. -produk berkualiti untuk majoriti pengguna. Kualiti dan reputasi adalah usaha kita yang kekal.

Mengenai Produk:

1. Bahan: Semua tong pembungkusan tinplate syarikat kami diperbuat daripada bahan tinplate gred pertama, salutan dalam adalah kukuh dan tidak mudah jatuh, rintangan karat dijamin, ketebalan tong dijamin, dan ia tidak mudah berubah bentuk.

2. Kualiti: Tong pembungkusan kami telah lulus ujian ketat udara, ujian jatuh dan ujian tindanan tekanan mengikut piawaian kebangsaan untuk memastikan tong pembungkusan untuk penghantaran adalah semua produk yang layak.

3. Percetakan: salutan putih/warna badan besi biasa/cetakan biru/pelbagai warna semuanya tersedia. Warna cetakan cerah dan berkilat, dan ia boleh dicetak mengikut keperluan pelanggan. Untuk butiran, sila hubungi kami!

4. Keluaran harian maksimum: 20,000 pcs/hari, pesanan besar dan mendesak boleh diterima. Bahan mentah disediakan dengan baik dan penghantaran adalah terjamin.

5. Kaedah pembayaran tersuai: Bayaran pendahuluan 50% selepas menandatangani kontrak, dan bayaran selebihnya akan dihantar semasa penghantaran. Invois boleh dikeluarkan dan semua sebut harga termasuk cukai dan tidak termasuk tambang. Harga Want Want adalah harga rujukan. Untuk mendapatkan butiran, sila hubungi pengurus kami Jiang: 17826675627 untuk perbincangan terperinci

6. Kegunaan: Ia boleh digunakan untuk memegang cat, pes aluminium, cat, cat berasaskan air, nipis, nipis, agen pengawet, dakwat, minyak pemotong, agen antirust, minyak enjin, minyak pelincir, gam, serbuk perak, serbuk aluminium , makanan, dll. Pelbagai cecair, separa cecair, bahan mentah pepejal...

7. Syarikat kami telah mengkhusus dalam pengeluaran tong pembungkusan selama 20 tahun, semuanya diperbuat daripada tinplate. Ia mempunyai tahap profesional yang tinggi dalam industri pembungkusan kimia dan mempunyai hubungan kerjasama jangka panjang dengan banyak perusahaan besar di seluruh negara. Daripada perdagangan tinplate bahan mentah kepada pengeluaran, pemprosesan, percetakan, dan penjualan tong. Mempunyai jabatan kawalan kualiti profesional, jabatan jualan, dan berkomunikasi dengan pelanggan tepat pada masanya dan bertanggungjawab. Mengalu-alukan semua rakan kongsi untuk melawat syarikat kami dan mencapai hubungan kerjasama.

8. Syarikat itu mempunyai enam barisan pengeluaran pelbagai spesifikasi, dengan pengeluaran tahunan lebih daripada 50 juta tong pembungkusan. Ia mempunyai kelayakan pembungkusan eksport, pensijilan pembungkusan berbahaya, sijil tanda produk standard antarabangsa, sijil sistem pengurusan kualiti, lesen perniagaan percetakan dan kelayakan lain.
Kongsi:
HUBUNGI